Glazenwasser Leek

Kunt u wel wat hulp gebruiken van een glazenwasser in de buurt van Leek? Kies dan voor GlasWasService Drenthe! Wij zijn een allround glazenwas- en schoonmaakbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van uw ramen, gevels, zonnepanelen, houtwerk en kantorenpand. Zowel binnen als buiten.

Een glashelder resultaat bij GlasWasService Drenthe

Wij hebben diensten zowel voor particulieren als voor bedrijven. GlasWasService Drenthe is uw partner in een divers scala aan schoonmaakwerkzaamheden:

  • Het schoonmaken van houtwerk;
  • Glazenwassen binnen én buiten;
  • Vloerreiniging;
  • Schoonmaak van kantoren;
  • Gevelreiniging;
  • En overige schoonmaakwerkzaamheden (zoals: zonnepanelen en dakgoten).

Professionals die voor u klaar staan

Wij staan bekend om onze glasheldere afspraken, snelle service en betaalbare kwaliteit. Dit heeft geresulteerd in het feit dat bedrijven als de Rabobank, Subway, McDonalds en LeenBakker enkele van onze tevreden klanten zijn. Onze professionals weten waar ze mee bezig zijn en daarom bieden wij enkel de beste kwaliteit. En wij zijn niet vies van flinke schoonmaakklussen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij interesse

GlasWasService Drenthe biedt kwaliteit voor een lage prijs. Wilt u graag weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier!

Of wilt u gewoonweg nog wat meer informatie? Dat kan! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen naar 050-5772535. Dé glazenwasser nabij Leek is u graag van dienst!