Glazenwasser Roden

Als u een glazenwasser dichtbij Roden zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij, GlasWasService Drenthe, zijn u graag van dienst met het allround ramen, gevels, zonnepanelen, houtwerk en kantorenpand schoonmaken. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring, dus u bent verzekerd van vakwerk bij GlasWasService Drenthe.

De diensten van GlasWasService Drenthe

GlasWasService Drenthe staat voor u klaar om uw ramen inclusief kozijnen professioneel te wassen, hierdoor houdt uw verf langer stand. Schone ruiten zijn het visitekaartje van uw bedrijf of woning! GlasWasService Drenthe is uw partner in een divers aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden:

  • Glazenwassen binnen én buiten;
  • Gevelreiniging;
  • Vloerreiniging;
  • Het schoonmaken van al uw houtwerk;
  • Het schoonmaken van al uw houtwerk;
  • En overige schoonmaakwerkzaamheden (zoals: zonnepanelen en dakgoten).

Wij staan bekend om glasheldere afspraken, snelle service en betaalbare kwaliteit. Onze professionals weten waar ze mee bezig zijn en daarom bieden wij enkel de beste kwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij bieden u een kwaliteit voor een lage prijs. Wilt u graag weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier! Wilt u eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. U kunt uiteraard ook even bellen naar 050-5772535. Dé glazenwasser in de buurt van Roden is u graag van dienst!