Zonnepanelen schoonmaken

Wilt u uw zonnepanelen schoonmaken maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij wel! Met meer dan 15 jaar ervaring in de glazenwas- en schoonmaakbranche zijn wij gespecialiseerd in een diverse schoonmaakwerkzaamheden, waaronder het reinigen van zonnepanelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Raadpleeg dan de home-page.

Laat uw zonnepanelen schoonmaken en behaal meer rendement

Wist u dat u veel meer rendement uit uw zonnepanelen haalt als u ze goed schoon houdt? Erg belangrijk dus om dit goed bij te houden. GlasWasService Drenthe helpt u hier graag bij! Heeft u meer zaken die wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken? U kunt bij ons terecht voor veel uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden, zoals:

  • Glazenwassen binnen;
  • Glazenwassen buiten;
  • Het schoonmaken van houtwerk;
  • Overige schoonmaakwerkzaamheden (bijvoorbeeld zonnepanelen en dakgoten).

Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Voor hen bieden wij nog meer aan, zoals:

  • Gevelreiniging;
  • Schoonmaken van kantoren;
  • Vloerreiniging.

Wij leveren vakwerk

Wij garanderen u dat wij vakwerk leveren. Niet voor niets staan wij bekend om onze glasheldere afspraken, snelle service en betaalbare kwaliteit. Wij doen graag iets extra. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat wij naast uw ramen, ook uw kozijnen streeploos schoonmaken! Wij zijn uw partner in schoonmaak!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag weten welke mogelijkheden GlasWasService Drenthe u biedt, bijvoorbeeld op het gebied van zonnepanelen schoonmaken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier! Indien u graag nog wat meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via het contactformulier, maar u mag natuurlijk ook even bellen naar 050-5772535.