Glazenwasser Hoogeveen

Kunt u wel wat hulp gebruiken van een glazenwasser nabij Hoogeveen? Wij helpen u graag! Met meer dan 15 jaar ervaring in de glazenwas- en schoonmaakbranche zijn wij gespecialiseerd in een diverse schoonmaakwerkzaamheden. U bent bij ons aan het juiste adres voor glazenwassen, maar bijvoorbeeld ook voor reinigen van zonnepanelen of het schoonmaken van uw kantoren. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Raadpleeg dan de home-page.

GlasWasService Drenthe is uw partner in schoonmaak

In de loop der jaren hebben wij een grote en zeer uiteenlopende expertise op gedaan tijdens het uitvoeren van schoonmaakopdrachten. Dat maakt dat u bij ons terecht kunt voor heel veel diverse schoonmaakwerkzaamheden. Wij bieden onze diensten aan voor particulieren, maar ook als bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld onderstaande werkzaamheden:

  • Glazenwassen binnen én buiten;
  • Het schoonmaken van houtwerk;
  • Gevelreiniging;
  • Zonnepanelen schoonmaken;
  • Vloerreiniging;
  • Schoonmaak van kantoren;
  • Overige schoonmaakwerkzaamheden (bijvoorbeeld zonnepanelen en dakgoten).

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust een kijkje op onze pagina’s voor particulieren en bedrijven.

Wij leveren vakwerk

Wij garanderen u dat wij vakwerk leveren. Niet voor niets staan wij bekend om onze glasheldere afspraken, snelle service en betaalbare kwaliteit. Wij doen graag iets extra. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat wij naast uw ramen, ook uw kozijnen streeploos schoonmaken! Wij zijn uw partner in schoonmaak!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag weten welke mogelijkheden GlasWasService Drenthe u biedt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier! Indien u graag nog wat meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via het contactformulier, maar u mag natuurlijk ook even bellen naar 050-5772535. Wij staan u graag te woord!