Schoonmaakbedrijf Assen

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Assen nodig? Wij zijn een allround glazenwas- en schoonmaakbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd het schoonmaken van uw ramen, gevels, zonnepanelen, houtwerk en kantoren. Meer weten over ons bedrijf? Raadpleeg dan onze home-page.

GlasWasService Drenthe is uw partner in schoonmaak

In de loop der jaren hebben wij een grote en zeer uiteenlopende expertise op gedaan tijdens het uitvoeren van schoonmaakopdrachten. Dat maakt dat u bij ons terecht kunt voor heel veel diverse schoonmaakwerkzaamheden. Wij bieden onze diensten aan voor particulieren, maar ook als bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Weten wat glazenwasser Assen voor u kan betekenen? Neem gerust een kijkje op onze pagina’s voor particulieren en bedrijven.

Wij doen net dat beetje extra

GlasWasService Drenthe houdt van tevreden klanten. Daarom doen wij graag net dat beetje extra. Bijvoorbeeld door naast uw ramen ook uw kozijnen streeploos schoon te maken. En dat kost u niets extra! Verder staan wij bekend om onze:

  • Glasheldere afspraken;
  • Snelle service;
  • Betaalbare kwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag weten welke mogelijkheden GlasWasService Drenthe u biedt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier! Bent u simpelweg nieuwsgierig geworden naar onze organisatie en wilt u meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan met één druk op de knop via het contactformulier of door te bellen naar 050-5772535. GlasWasService Drenthe helpt u graag!